Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Sektörün lideri olarak prefabrik ev piyasasında şu ana kadar yaptığımız evler ile birlikte binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile birlikte siz değerli müşterilerimize her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz.

Prefabrik ev modellerimiz aslında mimarlarımız ve mühendislerimiz tarafından bir ailenin en çOkay ihtiyacı olan ev programını oluşturmaya yönelik tasarlanmaktadır.

Prefabrik hazır ev alacak kişiler, evin dışında kendi temellerini ve anahtar teslimi bitmiş evler için farklı yapılacak hizmetler hakkında kendileri de teklif alabilirler.

Demonte halde üretilen prefabrik evler, son derece dayanıklı ve sağlamdır. Standard beton evler gibi uzun yıllar boyunca sıkıntısız olarak kullanılabilen bu yapılar, şehir içinde ve doğada güvenle tercih edilir. Kat sayısı ve kullanılan malzemenin kalitesi de sağlamlık konusuna büyük oranda etki eder.

Evet, prefabrik evler four mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta imal edilen malzemeden yapılır. Ev yaptırmak istediğiniz bölgenin iklimine en uygun olacak şekilde malzeme imalatı yapılıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize rahat bir şekilde oturabilirsiniz.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. prefabrik ev Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses prefabrik ev izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Üretimi tamamlanan prefabrik ofis binası, konut benzeri yapı yapıda kullanılacak tüm malzemeleriyle kamyon veya uluslararası taşımacılıkta kullanılan deniz konteynerine yüklenerek prefabrik ev modelleri kullanım yerine sevk edilmektedir.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Measurement uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman bir propertyım almak isterseniz veya measurement uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Prefabrik evlerin kullanım ömrü thirty ila 50 yıl ortalamasında değişmektedir. Standart bakımları yapılan hazır evler çOkay daha uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Konut olarak prefabrik ev fiyatları kullanabileceğiniz prefabrik evleri şu alanlarda ve amaçlarla da tercih edebilirsiniz:

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan prefabrik ev fiyatları kullanımı kesinlikle yasaktır.

Report this wiki page